Naj vas nič ne ustavi

Aljoša Bagola bo na 7. PR teatru predstavil sodelovanje Pristopa in Telekoma Slovenije. Ker je Telekom Slovenije že vrsto let ponosen podpornik slovenskih športnikov, je bila že v začetku leta sprejeta odločitev, da bo letošnja rdeča nit komunikacijskih aktivnosti izhajala prav iz športa, športnega duha, predanosti in strasti. Osrednji pozicijski slogan kampanje se glasi »Naj vas nič ne ustavi!«. Poleg spotov je Telekom podprl dobrodelno tvitanje #TvitajmoZaNaše v kampanjo pa vključil tudi navijače. Sodelovanje Pristopa in Telekoma Slovenije je tako še en dokaz, da lahko tudi oglaševanje prispeva k ozaveščanju družbe in delovanju v dober namen.

Aljoša Bagola

partner in izvršni kreativni direktor na agenciji Pristop

Aljoša Bagola, partner in izvršni kreativni direktor na agenciji Pristop, že 17 let snuje največje tržnokomunikacijske projekte v regiji. Za svoje delo je prejel številna priznanja na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih (New York Festivals, Epica, Eurobest, Zlati boben) ter bil po izboru strokovne revije Marketing Magazin večkrat razglašen za Slovenskega kreativnega direktorja leta.


aljosa-bagola-foto

Je redni član žirij festivalov doma in po svetu. Kot mladi kreativec leta, je Slovenijo leta 2002 zastopal na največjem svetovnem oglaševalskem festivalu v Cannesu. Aljoša je stalni kolumnist revije Marketing Magazin, že osmo leto pa predava na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.