Povsod po svetu

Grega bo kot prvi predavatelj stopil na oder 7. PR teatra in spregovoril o svojem delu v digitalni agenciji. Kot je dejal: “Ko pridem v pisarno, najprej v miru spijem kavo ter se na kratko pogovorim s sodelavci. Nato pogledam elektronsko pošto, saj je Matej iz Nove Zelandije delal takrat, ko smo mi še spali. Super je naredil in naročnik na Dunaju bo zadovoljen. Takoj se lotim klicev prek Skype, ker si Ivan iz Nemčije želi prenove spletne strani za različne trge. Pri klepetu nas sodeluje pet in vsi smo iz različnih držav. Mej več ni, je le en svet. In v njem čaka veliko priložnosti, komunikacijskih zagat in izzivov. Delo s toliko različnimi partnerji je zanimivo in dinamično. Včasih cel cirkus. Več o tem vam zaupam ob jutranji kavi na PR teatru.”

Grega Logar

projektni vodja, CNJ digitalna agencija

Grega Logar je tipičen predstavnik generacije milenijcev, ki je kmalu ugotovil, da ga diploma in pridobljen naziv brez kreativnosti in iznajdljivosti ne bosta popeljala daleč. S skupino prijateljev je ustanovil start-up podjetje. Kot projektni vodja je začel spoznavati in osvajati svet digitalnega marketinga, metode vitkega podjetništva in načine premagovanja preprek ter uspešno izvedene kampanje množičnega financiranja. Svoje izkušnje s pridom izkorišča in nadgrajuje v agenciji CNJ kot projektni vodja in dodaja: “Z vsakim korakom nazaj dobimo izkušnje za dva koraka naprej”.


14962353_10211187456388039_206094605_n-1

Kaj si razlagate pod besedno zvezo »cirkus komuniciranja« in zakaj?
S cirkusom komuniciranja bi lahko poimenoval svoj tipičen delovnik. Projektni vodje skrbimo za prenos ter vskladitev želja iz strani naročnikov na stran ekipe, ki poskrbi za izvedbo. Pogosto ti dve strani govorita vsaka svoj jezik in če ni vmesnega filtra hitro nastane pravi cirkus.