7 stvari zaradi katerih sovražite javno nastopanje

Najprej hvala, ker naslova ne jemljete smrtno resno. Ampak, verjemite, zelo dobro poznam težave, strahove in zaplete, s katerimi se srečuje vsak, ki spregovori pred občinstvom. Po eni strani se vsi zavedamo, ali pa vsaj slutimo, kako čudovite priložnosti nam prinaša javni nastop, po drugi pa se ga večinoma bojimo in izogibamo. V tej delavnici vam bom predstavil sedem glavnih govorniških zadreg in predvsem, kako jih reševati. Kam in kako z rokami, koga naj gledam, kako odpravim mašila, kako vzbudim zanimanje, kako se izognem monotonosti, kako se dobro pripravim, kako…

Pridite si nabrat nekaj osnovnega orodja, ki ga boste iz torbe znanja izvlekli, ko vas bo življenje naslednjič poklicalo na govorniški oder.

Boštjan Romih


Boštjan Romih ni samo tisti voditelj, ki ga rada gleda vaša babica. Poleg radijskega in televizijskega dela je že vrsto let priljubljen in učinkovit trener javnega nastopanja. Za njim je vrsta uspešno izvedenih delavnic, predavanj in izobraževanj, med drugim za največja slovenska podjetja. Njegova predavanja slovijo po iskrivosti, bogatih izkušnjah ter izjemno praktičnih in uporabnih nasvetih. V prostem času je zagrizen gorski kolesar, sezonski podvodni ribič ter bolj navdušen kot dober športni plezalec. Glede tega, ali je poročen in koliko ima otrok, pa vprašajte vašo babico.


aljosa-bagola-foto